skip to Main Content

Kleuren houten binnenzijde van het kozijn

Karakter en ontwerpvrijheid

De binnenzijde van het duet kozijn is van hout gemaakt. Het materiaal zorgt voor karakter en ontwerpvrijheid. Hout is namelijk in iedere gewenste kleur verkrijgbaar of transparant te laten voor een warme uitstraling. Het veranderen van de oorspronkelijke kleur aan de binnenzijde is op termijn te realiseren. Het kozijn kan dan altijd weer in een andere kleur worden geschilderd. Voor de transparante variant kunnen wij ook een Naturally Beautiful Colours toepassen. Dit betreft Wood coating naturel met een kleur pigment. Klik hier voor de diverse kleuren die beschikbaar zijn.

Bekijk de impressions colour card

De aluminium buitenzijde van het kozijn

Geschikt voor alle GSB weerklassen

Voor de buitenzijde is de juiste kleurkeuze een doorslaggevend criterium bij het ontwerp van een gebouw, er zijn vele mogelijkheden. In de basis nemen wij altijd een C klasse van een hoge kwaliteit. De klasse wordt bepaald door de ligging en hoogte van het bouwwerk. Ook is de UV kwaliteit van de coating belangrijk, die worden weergegeven in een Master of Premium klasse en is te verkrijgen in een metaal of standaard Ral- kleuren. Twee structuren zijn hierin uitvoerbaar: Matt (GM) en Matt structuur (FM). De coating certificering is gewaarborgd via GSB-International.

Uitleg C klasse

Voor een alternatief op geanodiseerd kunt u kiezen voor de Interpon D2525 Anodic Matt, dit is een serie uiterst duurzame coatings en goedgekeurd voor Qualicoat klasse 2 en GSB, met een uitstekende weersbestendigheid, sublieme kleurbestendigheid en maximale integriteit van de laag. Bijkomend voordeel is dat deze coating minder schade gevoelig is en ook beter bij te werken bij schade tijdens of na het bouwen. Deze zijn te krijgen in een metaal of RAL-kleur. Meer weten over deze coating, kleuren en kwaliteit? Klik hieronder.

Bekijk de anodic colour card